Wie zijn wij?

Sinds woensdag 14 november 2012 is Pets Place XL Zwaagdijk de beste vriend van je dier in Klaverweide, 't winkelhart van West-Friesland. Hier vind je op ruim 800m2 alles voor jouw (huis)vriend.
 

Martin Schouten, ondernemer.

Sinds september 2004 ondernemer bij Pets Place. Eerst in Amsterdam en ruim zeven jaar in het centrum van Alkmaar.


Achttien jaar geleden ben ik als zaterdaghulp begonnen in een dierenwinkel in Purmerend. Het is mijn dagelijkse taak om klanten het 100% naar de zin te maken en het beste uit mijn medewerkers te halen. Persoonlijk heb ik bijzondere belangstelling voor aquaristiek."

Sanne Stokman, bedrijfsleider.


Begin 2010 heb ik stage gelopen bij Pets Place Alkmaar. Nadat ik de opleiding Dierverzorging had afgerond, ben ik er vast komen werken.
Daarnaast heb ik de studie Basiskennis Dierenspeciaalzaak en de studie Diergenees- en bestrijdingsmiddelen positief afgerond bij het Huisdier Kennis Instituut.  Ik vind het belangrijk dat we de klanten de juiste informatie kunnen geven en ze met een goed gevoel weg gaan. Mijn interesses gaan voornamelijk uit naar katten, aquaristiek en paarden."

Melissa de Wolf, assistent bedrijfsleider.


In 2008 ben ik begonnen met werken bij Pets Place Alkmaar. In dat jaar ben ik ook een opleiding Dierverzorging management begonnen, deze opleiding heb ik in 2012 succesvol afgerond. In het najaar van 2013 ben ik geslaagd voor de studie Basiskennis Dierenspeciaalzaak en de studie Diergenees- en bestrijdingsmiddelen van het Huisdier Kennis Instituut. Ik vind het belangrijk om klantvriendelijk te zijn en dat ik de klanten de juiste informatie kan geven, daarom hebben wij regelmatig cursussen en trainingen om nieuwe producten te leren kennen."

 
Het team bestaat verder uit een parttime-medewerker, Melissa Kop. Zij is een zeer kundige verkoopmedewerker B.

Bij Pets Place XL Zwaagdijk vinden wij dat iedereen met een beperking - lichamelijk, verstandelijk of auditief - een passende arbeidsplaats verdient. Daarom biedt Pets Place XL Zwaagdijk, in het kader van sociaal-maatschappelijk ondernemen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek. Suzanne Fakkert is sinds januari 2013 vol enthousiasme bij ons aan het werk als verkoopmedewerker C.

Naast de vaste teamleden hebben wij ook geregeld stagiaires van de opleiding mbo-Dierverzorging, niveau 3 en 4. In het kader van hun opleiding lopen Rowan Logmans en Dayan Rinkel stage bij ons.

Pets Place
Pets Place is een winkelketen met ongeveer 240 dierenwinkels in het land. Pets Place biedt een compleet assortiment diervoeding en een breed en actueel assortiment dierbenodigdheden. We verkopen producten voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen, boerderijdieren en buitenleven.

Bij Pets Place staan dieren en dierenvrienden op nummer 1. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt. Gegarandeerd tegen de scherpste prijs, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen.

Dibevo
Pets Place XL Zwaagdijk is lid van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo. Klik hier om de algemene voorwaarden van de Dibevo te downloaden.
Aanvullend geldt voor Pets Place dat artikelen alleen geruild kunnen worden bij de winkel waar de aankopen zijn gedaan.

Folder en aanbiedingen
Hier vind je de actuele Pets Place-folder.

Garantieregeling levende have
Over het kopen en verkopen van dieren leven vele vragen. Die vragen komen vaak voort uit een situatie waarin het dier te kampen blijkt te hebben met een afwijking of gebrek waarop de nieuwe eigenaar niet had gerekend, en die geld kost omdat diergeneeskundige behandeling nodig is. Soms zijn wij wel bereid om (een deel van) de dierenartskosten te vergoeden, maar dit is lang niet altijd het geval. Het is daarom handig te weten wat je rechten zijn. Klik hier voor meer informatie.